Advertisement

Πλατεία Αγίου Γεωργίου Κυψέλη : Plateia Agioy Gewrgioy Ayth Einai H Nea Hot Plateia Ths A8hnas Athens Voice : Δεκάδες αστυνομικοί βρίσκονται τόσο στην πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη όσο και περιμετρικά αυτής.

Πλατεία Αγίου Γεωργίου Κυψέλη : Plateia Agioy Gewrgioy Ayth Einai H Nea Hot Plateia Ths A8hnas Athens Voice : Δεκάδες αστυνομικοί βρίσκονται τόσο στην πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη όσο και περιμετρικά αυτής.. Στην πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη βρίσκονται από το απόγευμα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις , στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απομάκρυναν όσους προσπαθούν να πλησιάσουν στο σημείο. Αστυνομική επιχείρηση το απόγευμα της τετάρτης στην πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη. Συνεχίζονται οι αστυνομικoί έλεγχοι της ομάδας οδοσ, στις πλατείες της αθήνας για την αποφυγή κορωνοπάρτι και συγκεντρώσεων. Όσον αφορά την αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία αγίου γεωργίου και στους γύρω δρόμους, στην κυψέλη , τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Τις προηγούμενες ημέρες και υπό τον φόβο των κορονοπάρτι στην πλατεία αγίου γεωργίου βρίσκονταν αρκετά μέλη των ομάδων διαχείρισης και οριοθέτησης συναθροίσεων, της ομάδας ήπιας αστυνόμευσης ο.δ.ο.σ με τις χαρακτηριστικές γαλάζιες μπλούζες. Βεβαιώθηκαν 156 παραβάσεις του κοκ, 24 σε άτομα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού και 6 σε καταστήματα για. Αστυνομικοί απομακρύνουν όσους προσπαθούν να πλησιάσουν στο σημείο. Μέλη της ομάδας οδοσ βρίσκονται περιμετρικά της πλατείας και σήμερα παρασκευή (23/4) ενώ αυξημένοι είναι οι έλεγχοι στους περαστικούς για την. Γαστρονομικός θησαυρός στα στενάκια της πολυπολιτισμικής κυψέλης.

Anaitia Epi8esh Twn Mat Kai Delta Sthn Plateia Ag Gewrgioy Sthn Kypselh Me Diakrygona Kai Prosagwges Video Kinhsh Apelaste To Ratsismo
Anaitia Epi8esh Twn Mat Kai Delta Sthn Plateia Ag Gewrgioy Sthn Kypselh Me Diakrygona Kai Prosagwges Video Kinhsh Apelaste To Ratsismo from www.kar.org.gr
Ενταση επικρατεί αυτή την ώρα στην πλατεία κυψέλης, όταν εμφανίστηκε ομάδα συλλογικοτήτων. Ελέγχθηκαν 290 άτομα, 91 οχήματα και 12 καταστήματα. Ως τών αιχμαλώτων ελευθερωτής, καί τών πτωχών υπερασπιστής, ασθενούντων ιατρός, βασιλέων υπέρμαχος, τροπαιοφόρε μεγαλομάρτυς γεώργιε, πρέσβευε χριστώ τώ θεώ. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα αστυνομική επιχείρηση για την αποτροπή συναθροίσεων στην πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη. Σημειώνεται πως οι αρχές, που μετέβησαν προληπτικά στην κυψέλη, με στόχο να μη συγκεντρωθεί κόσμος, έχουν κλείσει τους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία αγίου γεωργίου ενώ πραγματοποιούν ελέγχους σε όσους διέρχονται από την περιοχή. Σε μια σύλληψη και στη βεβαίωση 148 παραβάσεων, συνολικά, προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης που πραγματοποίησε χθες, τετάρτη 21 απριλίου, στην πλατεία αγίου γεωργίου και στους γύρω δρόμους, στην κυψέλη. Εξηγήσεις ο 55χρονος dj , που φέρεται να συμμετείχε σε «κορονοπάρτι» που έγιναν την περασμένη παρασκευή και σάββατο στην πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη. Γαστρονομικός θησαυρός στα στενάκια της πολυπολιτισμικής κυψέλης.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την πλατεία, προκειμένου να αποτραπούν φαινόμενα συνωστισμού.

Αστυνομικές δυνάμεις στην πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κόσμου και η διενέργεια κορονοπάρτι. Στην πλατεία αγίου γεωργίου και στους γύρω δρόμους στην κυψέλη, έγιναν έλεγχοι σε 290 άτομα, 91 οχήματα και 12 καταστήματα. Στο προληπτικό μπλόκο παίρνουν μέρος αστυνομικοί της ομάδας διαχείρισης και οριοθέτησης συναθροίσεων (ο.δ.ο.σ), άνδρες της τροχαίας. Επτανήσου και κεφαλλήνιας, δροσοπούλου και ιθάκης, δροσοπούλου και τήνου, κυψέλης και σποράδων είχαν ως αποτέλεσμα οι αστυνομικοί, όπως. Αστυνομική επιχείρηση το απόγευμα της τετάρτης στην πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη. Βεβαιώθηκαν 156 παραβάσεις του κοκ, 24 σε άτομα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού και 6 σε καταστήματα για. Σε μια σύλληψη και στη βεβαίωση 148 παραβάσεων, συνολικά, προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης που πραγματοποίησε χθες, τετάρτη 21 απριλίου, στην πλατεία αγίου γεωργίου και στους γύρω δρόμους, στην κυψέλη. Τις προηγούμενες ημέρες και υπό τον φόβο των κορονοπάρτι στην πλατεία αγίου γεωργίου βρίσκονταν αρκετά μέλη των ομάδων διαχείρισης και οριοθέτησης συναθροίσεων, της ομάδας ήπιας αστυνόμευσης ο.δ.ο.σ με τις χαρακτηριστικές γαλάζιες μπλούζες. Οι πολίτες βγήκαν και χθες σε πλατείες της αττικής όπως της ηλιούπολης, του μπουρναζίου, της νέας σμύρνης, αλλά η κατάσταση στην κυψέλη ξέφυγε. Ένα ωραιότατο μεζεδοπωλείο στη γραφική πλατεία αγίου γεωργίου κυψέλης. 3. Στην πλατεία αγίου γεωργίου, στην κυψέλη το σχέδιο που… πέτυχε επαναλήφθηκε και το σαββατοκύριακο με την πλατεία βαρνάβα να παραμένει «ήσυχη». Αστυνομικοί απομακρύνουν όσους προσπαθούν να πλησιάσουν στο σημείο. Ραντεβού για την πλατεία κανάρη, γνωστή ως πλατεία κυψέλης, είχαν σύμφωνα με πληροφορίες, το αρχικό σχέδιο των διαδηλωτών ήταν να κάνουν πορεία από την πλατεία κυψέλης ως την πλατεία αγίου γεωργίου, στην οποία το τρικάκια έριξαν οι διαδηλωτές στην κυψέλη πηγή:

Οι χθεσινοί έλεγχοι και τα μπλόκα στην αγίου γεωργίου και στους δρόμους: Αστυνομικοί απομακρύνουν όσους προσπαθούν να πλησιάσουν στο σημείο. Χθες το εγχείρημα πέτυχε και στο περιστέρι κι έτσι σήμερα συμβαίνει στην κυψέλη, όπου αντικειμενικά καταγράφηκαν το περασμένο. Επέμβαση της αστυνομίας στην πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη για τον έλεγχο του συνωστισμού. Στα πλαίσια των ελέγχων ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη.

H Plateia Htan Gemath Synwstismos Xwris Maskes Meta Tis 9 00 Thn Paraskeyh In Gr
H Plateia Htan Gemath Synwstismos Xwris Maskes Meta Tis 9 00 Thn Paraskeyh In Gr from www.in.gr
Αστυνομική επιχείρηση το απόγευμα της τετάρτης στην πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη. Νέα επιχείρηση της αστυνομία στην πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη για την αποφυγή μαζικών συγκεντρώσεων. Την ίδια ώρα, η ομάδα «οδοσ» έχει περικυκλώσει την πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενο κορωνοπάρτι. Βεβαιώθηκαν 156 παραβάσεις του κοκ, 24 σε άτομα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού και 6 σε καταστήματα για. Αστυνομικοί απομακρύνουν όσους προσπαθούν να πλησιάσουν στο σημείο. Ελέγχθηκαν 290 άτομα, 91 οχήματα και 12 καταστήματα. Σε μια σύλληψη και στη βεβαίωση 148 παραβάσεων, συνολικά, προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια της ειδικής αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποίησε χθες, τετάρτη 21 απριλίου, στην πλατεία αγίου γεωργίου και στους γύρω δρόμους, στην κυψέλη. Στην πλατεία αγίου γεωργίου και στους γύρω δρόμους στην κυψέλη, έγιναν έλεγχοι σε 290 άτομα, 91 οχήματα και 12 καταστήματα.

Αστυνομικοί απομακρύνουν όσους προσπαθούν να πλησιάσουν στο σημείο.

Αστυνομικές δυνάμεις στην πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κόσμου και η διενέργεια κορονοπάρτι. Αστυνομικοί απομακρύνουν όσους προσπαθούν να πλησιάσουν στο σημείο. Οι πολίτες βγήκαν και χθες σε πλατείες της αττικής όπως της ηλιούπολης, του μπουρναζίου, της νέας σμύρνης, αλλά η κατάσταση στην κυψέλη ξέφυγε. Επέμβαση της αστυνομίας στην πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη για τον έλεγχο του συνωστισμού. Αστυνομική επιχείρηση το απόγευμα της τετάρτης στην πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη. Συνεχίζονται οι έλεγχοι της αστυνομίας στην πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη για την αποφυγή φαινομένων συγχρωτισμού και κορονοπάρτι. Επτανήσου και κεφαλλήνιας, δροσοπούλου και ιθάκης, δροσοπούλου και τήνου, κυψέλης και σποράδων είχαν ως αποτέλεσμα οι αστυνομικοί, όπως. Στην πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη βρίσκονται από το απόγευμα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις , στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού. Νέα επιχείρηση της αστυνομία στην πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη για την αποφυγή μαζικών συγκεντρώσεων. Κυψέλη πλατεία αγίου γεωργίου κορωνοπάρτι αστυνομία. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απομάκρυναν όσους προσπαθούν να πλησιάσουν στο σημείο. Όσον αφορά την αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία αγίου γεωργίου και στους γύρω δρόμους, στην κυψέλη , τα αποτελέσματα ήταν τα εξής: Ραντεβού για την πλατεία κανάρη, γνωστή ως πλατεία κυψέλης, είχαν σύμφωνα με πληροφορίες, το αρχικό σχέδιο των διαδηλωτών ήταν να κάνουν πορεία από την πλατεία κυψέλης ως την πλατεία αγίου γεωργίου, στην οποία το τρικάκια έριξαν οι διαδηλωτές στην κυψέλη πηγή:

Η οδοσ βρίσκεται στους γύρω δρόμους που οδηγούν στην πλατεία, ενώ συμμετέχει και η οπκε. Αστυνομικοί απομακρύνουν όσους προσπαθούν να πλησιάσουν στο σημείο. Άνδρες και γυναίκες της ομάδας «οδοσ» και της τροχαίας, πραγματοποίησαν «μπλόκο» περιμετρικά της πλατείας. Για ακόμη μια φορά, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται από το απόγευμα στην πλατεία αγίου γεωργίου, στην κυψέλη, στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού. Γαστρονομικός θησαυρός στα στενάκια της πολυπολιτισμικής κυψέλης.

Uvqxybxsmg8oam
Uvqxybxsmg8oam from indicator.gr
Τις προηγούμενες ημέρες και υπό τον φόβο των κορονοπάρτι στην πλατεία αγίου γεωργίου βρίσκονταν αρκετά μέλη των ομάδων διαχείρισης και οριοθέτησης συναθροίσεων, της ομάδας ήπιας αστυνόμευσης ο.δ.ο.σ με τις χαρακτηριστικές γαλάζιες μπλούζες. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα αστυνομική επιχείρηση για την αποτροπή συναθροίσεων στην πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη. Γαστρονομικός θησαυρός στα στενάκια της πολυπολιτισμικής κυψέλης. Στην πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη βρίσκονται από το απόγευμα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις , στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού. Συνεχίζονται οι αστυνομικoί έλεγχοι της ομάδας οδοσ, στις πλατείες της αθήνας για την αποφυγή κορωνοπάρτι και συγκεντρώσεων. Βεβαιώθηκαν 156 παραβάσεις του κοκ, 24 σε άτομα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού και 6 σε καταστήματα για. Βρίσκεται 1,5 με 3 χιλιόμετρα βόρεια από την πλατεία ομονοίας, ανατολικά της οδού πατησίων και βόρεια του πεδίου του άρεως. Συνεχίζονται οι έλεγχοι της αστυνομίας στην πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη για την αποφυγή φαινομένων συγχρωτισμού και κορονοπάρτι.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απομάκρυναν όσους προσπαθούν να πλησιάσουν στο σημείο.

Στα πλαίσια των ελέγχων ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη. Στην πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν τα γύρω στενά και δεν άφησαν κόσμο να καθίσει επάνω στην πλατεία, στο πλαίσιο των. Την ίδια ώρα, η ομάδα «οδοσ» έχει περικυκλώσει την πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενο κορωνοπάρτι. Επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας έλαβε χώρα το απόγευμα στην πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη. Ελέγχθηκαν 290 άτομα, 91 οχήματα και 12 καταστήματα. Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την πλατεία, προκειμένου να αποτραπούν φαινόμενα συνωστισμού. Οι πολίτες βγήκαν και χθες σε πλατείες της αττικής όπως της ηλιούπολης, του μπουρναζίου, της νέας σμύρνης, αλλά η κατάσταση στην κυψέλη ξέφυγε. Σε μια σύλληψη και στη βεβαίωση 148 παραβάσεων, συνολικά, προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια της ειδικής αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποίησε χθες, τετάρτη 21 απριλίου, στην πλατεία αγίου γεωργίου και στους γύρω δρόμους, στην κυψέλη. Αστυνομική επιχείρηση το απόγευμα της τετάρτης στην πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη. Δεκάδες αστυνομικοί βρίσκονται τόσο στην πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη όσο και περιμετρικά αυτής. Στην πλατεία αγίου γεωργίου και στους γύρω δρόμους στην κυψέλη, έγιναν έλεγχοι σε 290 άτομα, 91 οχήματα και 12 καταστήματα. Για ακόμη μια φορά, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται από το απόγευμα στην πλατεία αγίου γεωργίου, στην κυψέλη, στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού. Όσον αφορά την αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία αγίου γεωργίου και στους γύρω δρόμους, στην κυψέλη , τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκεται η πλατεία αγίου γεωργίου στην κυψέλη, μετά τα κορωνοπάρτι που σημειώθηκαν το βράδυ της παρασκευής και του σαββάτου αγίου γεωργίου. Ελέγχθηκαν 290 άτομα, 91 οχήματα και 12 καταστήματα.

Posting Komentar

0 Komentar